0

Fröpåse laserskuren text - Tack för att du hjälper mig att växa!

I lager.

25 kr

En påse med blandade, lättodlade blomsterfrön ihop med ett litet kort i hårdare papper med utskuren text på framsidan; ”Tack för att du hjälper mig att växa!”. Kommer i olika färger, det går inte att välja färg på kortet, de skickas slumpmässigt.

Perfekt som gåva till tex pedagog, lärare, fröken, annan personal på förskola/skola/fritids etc! En liten, enkel och fin present som verkligen uppskattas då det är förbrukningsvara och inget som blir liggandes i en låda, många odlar tillsammans med barnen medan andra odlar hemma i kruka eller på gården.

Klicka på bilden för att se fler bilder samt för att förstora bilderna, använd de små pilarna för att växla mellan bilderna, dubbelklicka för att förstora. Tänk på att färgåtergivningen kan skilja sig från skärm till skärm. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur de kan se ut. Eftersom texten skärs ut med laser kan det finnas sotade märken på kortet, se bilder för uppfattning. Korten kan avvika i storlek med några millimeter.

Påsarna mäter ca 6,8x8 cm stora och ger en fin blandning lättodlade blommor, typen ”blomsterängsblommor”. De är inte menade för en större skörd, det är en enkel gåva med lite frön och ett fint kort med fin tanke bakom.