0

Cake topper, egen text - trä

I lager.

149 kr

Cake topper att sätta på tårtan som kronan på verket! Toppern är gjord i ljus björk. Tar vilken tårta som helst till helt nya höjder! Eller varför inte sätta toppern i ett fint fruktfat, i ett vackert bröd eller var fantasin än tar dig!

Toppern mäter max 14 cm på längden, höjden baseras på texten. Tillverkad av 3 mm ljus björk, fästs på 10,5 cm långa stickor vilka är genomskinliga och livsmedelssäkera. 

Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Eftersom texten måste sitta ihop helt kommer texten att anpassas för att bli en bra slutprodukt. Färre ord blir alltid en bättre slutprodukt än många ord, därför begränsas höjden på cake toppern om det är många ord, var god observera detta innan du beställer. Produkten är ingen leksak och bör varken böjas, tappas eller behandlas hårdhänt. Lyft gärna caketoppern försiktigt ur förpackingen.

Du kan alltid maila om du har frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning, maila till: [email protected]

Eftersom dessa är personlig beställning går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.