0

Etikett i veganskt läder - egen logotyp7 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/labels i veganskt läder (SnapPap) med graverad logotyp på. I priset ingår 1 logga.

Minsta beställning är 10 stycken (av samma variant, ej 3 av en variant och 6 av en annan och 1 av en tredje osv - det är 10 av samma logga som gäller), beställer du färre kommer din beställning automatiskt att justeras upp till 10 stycken och det gäller  även din betalning, observera detta. Går det inte att justera betalningen av någon anledning hos Klarna kommer din order makuleras.

Max beställning är 70 stycken, behöver du fler än 70 stycken, har några funderingar kring din logga eller andra frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: info@twiganddot.se

Maila innan du lägger din beställning om du är osäker på din logga, läs nedan vad som gäller för bästa resultat:

Du laddar upp din logga i produktfältet, för att få en så snygg gravering som möjligt behöver vi få loggan i svart-vitt (ljus bakgrund) i så bra upplösning som det går, vi föredrar att få logotypen sparad som jpg då pdf oftast inte går att öppna i det format vi får den. Om logotypen som skickas är i för dålig upplösning så mailar vi och löser problemet. Maskinen kan ej gravera efter olika färger eller gråskalor, den graverar endast svart/vitt (det svarta är det som graveras) och den kan inte gravera hur små detaljer som helst. Det gäller även text, är det för smått kan graveringen bli väldigt tunn, har texten sköra linjer kan dessa försvinna. Loggan anpassas i storlek till etiketten. 

De finns i fyra varianter: Rektangel med rundade hörn eller raka hörn, Kvadrat samt cirkel, du väljer själv vilken variant du vill ha. Rektangel mäter 2x4 cm stora, cirkel 3x3 cm, kvadrat 3,5x3,5 cm.

SnapPap är ett unikt tvättbart papper som ser ut som läder och är väldigt tåligt. Tillverkat av en blandning av papper och plast (cellulosa och latex) och kan tvättas i maskin i max 60°C. Om man skrynklar till det och sedan stryker det med strykjärn får man ännu större likhet med läder och det blir dessutom snyggare efter att man tvättat det! Det är enkelt att sy i, både för hand och med maskin, och passar många olika användningsområden.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.