0

Födelsegåva - Baby body

79 kr

En supersöt födelsegåva/dopgåva i 2 mm björkträ med gravering! Fäst ett vackert sidenband i hålen tex och häng på ett paket istället för ett kort eller använd på det sätt som passar bäst! Sidenband medföljer ej.

Du lämnar dessa uppgifter i fältet märkt "Födelseuppgifter":

Namn, dag månad år, hur många gram, klockslag samt vikt i gram. Dessa uppgifter är de som graveras, det går inte att lägga till annan text eller extra uppgifter. Skriv uppgifterna så som de står på exempelbilden. Vi graverar det som skickas till oss exakt så som det står, så kolla att du skrivit rätt och stavat korrekt. Vill du göra en specialbeställning så maila till: info@twiganddot.se för att få information om hur du går tillväga.

Produkten mäter 8x8 cm stor, tillverkas av 2 mm björk. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas och kanterna är brända eftersom den skärs ut och graveras i lasermaskin.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.