0

Landskapshalsband

I lager.

199 kr

Halsband i form av landskap i svart eller vitt plexiglas med ett utskuret hjärta. Framsidan är blank och baksidan matt. För de landskap där öar/ögrupper ingår är brickan delvis graverad, se alla bilder för att få en uppfattning om hur det kan se ut.

Du skriver vilket landskap du önskar köpa. Observera att detta gäller landskap, ej län, ej kommun, ej olika länder, endast landskap.

Brickan mäter ca 4 cm stor, antingen på bredden eller längden (undtantag Öland som mäter 5,5 cm lång). Tillverkade av 3 mm plexiglas. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Framsidan är blank och baksidan matt (baksidan har oftast märken efter lasern, se bilder för att få en uppfattning om hur det kan se ut). Ballchainkedja som mäter 61 cm (30,5 cm runt hals).

Om du vill beställa flera olika brickor gör du så att du börjar med ett landskap, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt landskap (eller samma om du vill köpa flera av samma landskap) och klickar på "Köp" tills du är nöjd.