0

Julkula med namn - Plast, 5 olika färger69 kr

Vackra och personliga julkulor i plast med personligt namn i form av vinyltryck på kulan. Fem olika färger på kulan, du väljer själv vilken färg du vill ha. Trycket är vitt på alla kulor, en liten stjärna i holografisk silver ovan namnet.

Storleken på kulorna är medium - 6 cm stora.

Du skriver vilket namn du vill ha på julkulan i rutan märkt "Namn".  Storleken på namnet baseras på längden på namnet, tex blir namnet Alexander lite mindre än det kortare namnet Ida. Om du vill beställa flera olika julkulor gör du så att du börjar med ett namn, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt namn och klickar på "Köp" tills du är nöjd.

OBS - endast 1 namn per kula, ej namn plus datum, ej förnamn och efternamn eller annan text - endast 1 namn. 

Självklart går det bra att tex skriva "Mormor" eller "Farfar" osv istället för ett namn - OBS 


Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan.

Tänk på att dessa är i plast, om du söker högre kvalité finns det även glaskulor i webshopen. Plast kan studsa mot golvet, hanteras av barn utan risk för att gå i krasch som en glaskula, men plastkulorna får lättare små märken och ränder. Observera detta. 


Eftersom dessa tillverkas på beställning för hand kan leveranstiden ibland bli längre än vad fraktalternativen anger, var god ha överseende med detta. Dessa går ej att returnera eller krediteras då de går under personliga beställningar, detta godkänns vid köp.