0

Gold Acorn

I lager.
Antal: 2

199 kr

En liten bit av den unika naturen i form av ett halsband att bära med sig. Ett helgjutet ekollon, gjutet i hårt resin som påminner om glas, med en naturlig ekollonhatt, hänger på en kedja. Allt är handgjort och unikt, smycket är gjutet för att så nära det går att efterlikna ett riktigt ekollon, så det är inte helt perfekt och felfritt - precis som ett riktigt ekollon! Tillverkas i begränsad upplaga, ett smycke till den som vill ha något som inte alla andra har.

Svart rem med förlängningskedja och lås, ekollonet mäter ca 2,6 till 3 cm långt.
 Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. 

Varje gjutet halsband är unikt i sitt slag och som alla naturmaterial och allt som är handtillverkat kan det förekomma ojämnheter, luftbubblor och små håligheter - det är en bit av charmen!  Alla smycken är unika och det går inte att välja ett exakt smycke eller ett exakt utseende från bilderna, bilderna finns för att ge en så god uppfattning som det går om hur de ser ut.
 Klicka på bilden för att se fler bilder samt för att förstora bilderna.


Smycket är handgjort från grunden och inte i en fabrik, det är tillverkat med hjälp av tid och kärlek,
det bör tas av när man badar eller duschar och bör inte utsättas för mycket fukt, då varken pläteringen eller resinet gillar för mycket fukt eller vatten. Om det blir blöt så torka av och låt torka, det förstörs inte av att bli tillfälligt blött.