0

Tillsammans!

I lager.

129 kr

Bygg ihop en egen berlock beståendes av dina favoritpersoner! Du kan bygga din familj, dig själv och bästisen, barnen eller varför inte hela stora släkten! 

FIGURERNA HETER:

Vuxen klänning

Vuxen byxor

Barn klänning

Barn byxor

Litet barn

Du väljer vilka figurer du vill ha genom att skriva i fältet, längst upp i texten står det vad figurerna heter och det är mycket viktigt att du skriver exakt som det står att de heter, skriver du något annat vet vi inte vilken figur du menar. Vi kommer att sätta ihop dem på det sätt som blir mest fördelaktigt för att kunna skäras ut, så det spelar ingen roll i vilken ordning du skriver dem. Välj vilken färg du önskar, det går inte att ha olika färger på figurerna om de ska sitta ihop i en och samma berlock. Det går att välja med eller utan kedja, väljer du utan kedja kommer berlocken med två ringar i rostfritt stål at tex fästa på egen kedja eller annat. De största figurerna mäter ca 3,6x1,5 cm stora och den minsta mäter ca 1,6x1 cm stor.


Tillverkad av 3 mm plexi. Ringar i rostfritt stål. Kedja i sterling/material som går under nickelgodkänt på 50 cm lång (25 cm runt hals).

Berlocken bör ej tappas i golvet eller behandlas hårdhänt då de små detaljerna inte är gjorda för annat än att använda som tex halsband.

Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Produkten har en fram och en baksida och på baksidan kan det finnas mindre sotade märken eftersom de skärs ut med laser, detta färgar inte av sig och påverkar inte framsidan av produkten.