0

Tag i trä - egen logotyp

I lager.

19 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/labels i ljus björk med graverad logotyp på. I priset ingår 1 logga.

Minsta beställning är 10 stycken (av samma variant, ej 3 av en variant och 6 av en annan och 1 av en tredje osv - det är 10 av samma ord som gäller), beställer du färre kommer din beställning automatiskt att justeras upp till 10 stycken och det gäller då även din betalning, observera detta. 

Max beställning är 100 stycken, behöver du fler än 100 stycken, har några frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: [email protected]

Du laddar upp din logga i produktfältet, för att få en så snygg gravering som möjligt behöver vi få loggan i svart-vitt (ljus bakgrund) i så bra upplösning som det går, vi föredrar att få logotypen sparad som jpg. Om logotypen som skickas är i för dålig upplösning så mailar vi och löser problemet. De finns i två varianter: Rundade hörn eller raka hörn, du väljer själv vilken variant du vill ha. Etiketterna mäter 2x4 cm stora, tillverkade av 3 mm björk. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas. Bör ej tvättas i maskin.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.