0

Caketopper, egen text - Glitter

I lager.

79 kr

Caketopper att sätta på tårtan som kronan på verket! Toppern är gjord i tunnare glitterkartong och tar vilken tårta som helst till helt nya höjder! Eller varför inte sätta toppern i ett fint fruktfat, i ett vackert bröd eller var fantasin än tar dig!

Toppern mäter max ca 14 cm på längden, höjden baseras på texten. Det finns 10 olika färger att välja mellan. Stickan är genomskinlig och livsmedelssäker.

 Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Eftersom texten måste sitta ihop helt kommer texten att anpassas för att bli en bra slutprodukt. Kortare text med färre än 3-4 ord kommer att se bättre ut än många ord. Produkten är ingen leksak och bör varken böjas, tappas eller behandlas hårdhänt. Lyft gärna caketoppern försiktigt ur förpackningen.

Du kan alltid maila om du har frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning, maila till: [email protected]

Eftersom dessa är personlig beställning går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.