0

Etikett i veganskt läder - egen text5 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/labels i veganskt läder (SnapPap) med graverad text på. I priset ingår upp till två rader med max 8 ord. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter etikettens storlek.

SnapPap är ett unikt tvättbart papper som ser ut som läder och är väldigt tåligt. Tillverkat av en blandning av papper och plast (cellulosa och latex) och kan tvättas i maskin i max 60°C. Om man skrynklar till det och sedan stryker det med strykjärn får man ännu större likhet med läder och det blir dessutom snyggare efter att man tvättat det! Det är enkelt att sy i, både för hand och med maskin, och passar många olika användningsområden.

Minsta beställning är 10 stycken (av samma variant, ej 3 av en variant och 6 av en annan och 1 av en tredje osv - det är 10 av samma ord som gäller), beställer du färre kommer din beställning automatiskt att justeras upp till 10 stycken och det gäller då även din betalning, observera detta. 

Max beställning är 100 stycken, behöver du fler än 100 stycken, har några frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: info@twiganddot.se

Du skriver din text i produktfältet. De finns i tre varianter: Rundade hörn eller raka hörn samt cirkel, du väljer själv vilken variant du vill ha. Etiketterna mäter 2x4 cm stora, cirkel 3x3 cm.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.