0

Etikett i konstläder - egen text

I lager.

8 kr

Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/labels i konstläder med graverad text på. I priset ingår upp till två rader med max 8 ord. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter etikettens storlek. Endast text, inga symboler eller liknande. Lång text blir liten och små detaljer påverkar även om de tvättas då mindre detaljer kan släppa - dock händer inte detta alla, läs nedan om tvätt. 

Du skriver din text i produktfältet. De finns i fyra varianter: Rektangel med rundade hörn eller raka hörn, kvadrat samt cirkel, du väljer själv vilken variant du vill ha. Rektangel mäter 2x4 cm stora, cirkel 3x3 cm eller 4x4 cm, kvadrat 3,5x3,5 cm.

Materialet är ett unikt tvättbart "läderpapper" som ser ut som läder och är väldigt tåligt. Tillverkat av en blandning av papper, cellulosa och latex och kan tvättas i maskin i max 60°C. Om man skrynklar till det och sedan stryker det med strykjärn får man ännu större likhet med läder och det blir dessutom snyggare efter att man tvättat det! Det är enkelt att sy i, både för hand och med maskin, och passar många olika användningsområden.

Max beställning är 500 stycken, behöver du fler än 500 stycken, har några frågor eller vill göra någon ändring (tex annan textstil, andra mått etc) måste du göra en specialbeställning istället, det gör du genom att maila till: [email protected] 

Etiketterna tål tvätt upp till 60 grader men vi rekommenderar att man tvättar plagget (om de sitter på ett plagg) ut och in för att skydda etiketten från tvättmaskinens väggar samt i 40 grader. Vi kan ej garantera till 100% att de inte tar viss skada av ett visst tvättmedel eller sköljmedel eller ett visst tvättprogram då det är omöjligt att testa alla som finns. De håller mycket bättre när de är fastsydda helt runtom alla kanter.


Eftersom dessa är personligt graverade går de EJ att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.