0

Etikett i konstläder - eget namn

I lager.

12 kr

Etiketter/labels i veganskt läder med ett graverat namn på. Sy fast på mössan, overallen, väskan, jackan eller var helst du önskar!

 Endast 1 namn, inga symboler eller liknande, ej två namn eller namn + efternamn, endast 1 namn.

Du skriver namnet i produktfältet märkt "Namn". 

Etiketten mäter 2,25x4,50 cm stor.

Materialet är ett unikt tvättbart "läderpapper" som ser ut som läder och är väldigt tåligt. Tillverkat av en blandning av papper, cellulosa och latex och kan tvättas i maskin i max 60°C. Om man skrynklar till det och sedan stryker det med strykjärn får man ännu större likhet med läder och det blir dessutom snyggare efter att man tvättat det! Det är enkelt att sy i, både för hand och med maskin, och passar många olika användningsområden. Obs - sy EJ direkt på den graverade linjen då etiketten blir skör av detta, sy antingen på insidan linjen eller utsidan linjen för bästa hållbarhet.

Om du har några frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: [email protected]

Etiketterna tål tvätt upp till 60 grader men vi rekommenderar att man tvättar plagget (om de sitter på ett plagg) ut och in för att skydda etiketten från tvättmaskinens väggar samt i 40 grader. Vi kan ej garantera till 100% att de inte tar viss skada av ett visst tvättmedel eller sköljmedel eller ett visst tvättprogram då det är omöjligt att testa alla som finns. De håller mycket bättre när de är fastsydda helt runtom alla kanter.


Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.