0

Etikett i veganskt läder - Monogram med text

10 kr

Viktigt - Minsta beställning är 5 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/labels i veganskt läder (SnapPap) med ett graverat monogram med text/namn i mitten. I priset ingår 1 stor bokstav samt text med upp till 4 ord. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter etikettens storlek, vi rekommenderar 1-2 ord för bästa gravering. Du kan välja att skriva tex ett namn, så som Amanda inuti ett A, eller tex Tant Trewe inuti ett T - se bilder för att få en uppfattning om hur det kan se ut.

SnapPap är ett unikt tvättbart papper som ser ut som läder och är väldigt tåligt. Tillverkat av en blandning av papper och plast (cellulosa och latex) och kan tvättas i maskin i max 60°C. Om man skrynklar till det och sedan stryker det med strykjärn får man ännu större likhet med läder och det blir dessutom snyggare efter att man tvättat det! Det är enkelt att sy i, både för hand och med maskin, och passar många olika användningsområden.

Minsta beställning är 5 stycken (av samma variant, ej 3 av en variant och 2 av en annan osv - det är 5 av samma ord/namn som gäller), beställer du färre kommer din beställning automatiskt att justeras upp till 5 stycken och det gäller då även din betalning, observera detta. 

Max beställning är 50 stycken, behöver du fler än 50 stycken, har några frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: info@twiganddot.se

Du skriver din stora bokstav och din text i produktfälten. Etiketterna mäter 3x3 cm stora.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.