0

"Jag har klarat"-medalj - Eget val av ord

I lager.

139 kr

Läs hela texten innan beställning.

Vacker medalj i spegelakryl med texten "Jag har klarat" och sedan eget val av vad som har klarats, tex Läkarlinjen, Förskoleklass, Fyran, Förskolan, Gymnasiet osv. Går att ha som tex halsband, hänga på nyckelknippan, jackan, väskan eller liknande. (blågult band eller nyckelring medföljer ej).

Medaljen är i guldspegelplexi och mäter 5 cm stor och har ett laserskuret hål i toppen där du kan fästa exempelvis ett band, en nyckelring eller vad du själv önskar.

Du skriver vad som har klarats i rutan märkt "Jag har klarat:", observera att det endast går att få denna text på medaljen, ingen annan text eller namn. Vi rekommenderar att endast välja ett (1) ord för bästa slutresultat, väljer man flera ord blir graveringen mindre ju fler ord som väljs och graveringen av orden kommer att anpassas till medaljens design, inte tvärtom, var god observera detta. Vill Du ha en annan text eller utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected] istället.


Spegelplexi är svårfotad pga reflektionen, se alla bilder för att få en god uppfattning om hur de ser ut. De har en reflekterande framsida och grå baksida, graveras från baksidan.

Om du vill beställa flera olika ord gör du så att du börjar med ett ord, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt ord och klickar på "Köp" tills du är nöjd. Eftersom dessa är personligt graverade går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta och se till så du stavat rätt innan du lägger beställningen. Vill Du ha en annan text eller ett annat utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected]. Görs en annan beställning än det som står här i ovan text går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor. Var god observera detta innan du beställer, tvekar du över något så kontakta oss INNAN beställning på mail: [email protected]