0

Ljusbrun läderlapp i konstläder med streckad kant - egen text

I lager.

9 kr

Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/lappar i konstläder med graverad text på och streckade kanter. I priset ingår upp till två rader med max 8 ord. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter etikettens storlek. Endast text, inga symboler eller liknande. Lång text blir liten och ju mindre text desto skörare linjer som kan bli svårt att se. 

Du skriver din text i produktfältet märkt "Text".

De finns i fyra varianter: 

Rektangel med rundade eller raka hörn 2x4 cm 

Kvadrat 3,5x3,5 cm 

Cirkel 3 eller 4 cm.

Max beställning är 500 stycken, behöver du fler än 500 stycken, har några frågor eller vill göra någon ändring (tex annan textstil, andra mått etc) måste du göra en specialbeställning istället, det gör du genom att maila till: [email protected] 

Materialet är en fin mjuk polyesterblandning med filtliknande material på baksidan. Det är enkelt att sy i både för hand och med maskin och passar många olika användningsområden.

Etiketterna tål tvätt upp till 60 grader men vi rekommenderar att man tvättar plagget (om de sitter på ett plagg) ut och in för att skydda etiketten från tvättmaskinens väggar samt i 40 grader. Vi kan ej garantera till 100% att de inte tar viss skada av ett visst tvättmedel eller sköljmedel eller ett visst tvättprogram då det är omöjligt att testa alla som finns. De håller mycket bättre när de är fastsydda helt runtom alla kanter. Lapparna bör EJ strykas med hög värme.

Eftersom dessa är personligt graverade går de EJ att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.