0

Mitt hjärta! - 2 st brickor

I lager.

49 kr


Läs hela texten innan beställning så allt blir rätt

"Mitt hjärta!" är två stycken brickor med namn eller datum ingraverat! Går att ha som tex halsband, hänga på nyckelknippan, jackan, väskan eller liknande. Du får två stycken brickor som tillsammans bildar ett hjärta - se exempelbilder. 

Skriv namnen eller det datum som ska graveras i rutan, endast ett namn per bricka (exempel: Malin på ena och Daniel på andra), för datum blir det samma datum på båda brickorna. Om du har funderingar eller frågor ang din beställning eller skulle vilja ändra/lägga till på brickorna så maila först till: [email protected]. Om det lämnas fler än 2 namn eller 1 datum så kommer beställningen att makuleras, det samma gäller om det lämnas en hel textrad eller symboler osv. 

Brickorna mäter 1x4,5 cm stora och levereras med en ring i rostfritt stål. Du kan välja mellan trä eller plexiglas.

Se bilderna för att få en uppfattning om hur det kan se ut, klicka på bilderna för att förstora dem och se hela bilden. Dessa är exempelbilder för att ge en så god uppfattning som det går av hur en bricka kan se ut. Brickorna i trä kan ha olika skiftningar eftersom träet i sig har olika skiftningar. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. 

Nyckelring ingår ej, kedja ingår ej. Vi kan endast utgå från namnen/datumet som du lämnar och har du råkat skriva fel går det ej att kreditera eller makulera eftersom dessa går under personliga beställningar. Har du några frågor eller funderingar så maila innan din beställning till: [email protected]