0

Mitt hjärtas melodi - 2 st brickor

I lager.

69 kr


Läs hela texten innan beställning så allt blir rätt

"Mitt hjärtas melodi" är två stycken brickor med din favoritlåt från Spotify ingraverat! Går att ha som tex halsband, hänga på nyckelknippan, jackan, väskan eller liknande. Du får två stycken brickor som tillsammans bildar ett hjärta - se exempelbilder. Det blir samma låt på båda brickorna.

Alla låtar som finns på Spotify har en egen ljudvågskod, skannar man den koden får man direkt upp låten! Man använder sökfunktionen i Spotify och klickar på den lilla kameran för att skanna koden (ljudvågen) på brickan.  

För att beställa skriver du vad låten heter samt vilken artist det är. Låten måste finnas på Spotify annars kan vi ej tillverka brickan, var noga med att stava korrekt så det inte blir fel låt.

Endast 1 låt, det blir alltså samma låt på båda brickorna.

Brickorna mäter 1x4,5 cm stora och levereras med en ring i rostfritt stål. Du kan välja mellan trä eller plexiglas.

Se bilderna för att få en uppfattning om hur det kan se ut, klicka på bilderna för att förstora dem och se hela bilden. Dessa är exempelbilder för att ge en så god uppfattning som det går av hur en bricka kan se ut. Brickorna i trä kan ha olika skiftningar eftersom träet i sig har olika skiftningar. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. 

Nyckelring ingår ej, kedja ingår ej. Vi kan endast utgå från namnet på låten som du lämnar och har du råkat skriva fel går det ej att kreditera eller makulera eftersom dessa går under personliga beställningar. Har du några frågor eller funderingar så maila innan din beställning till: [email protected]