0

Nyckelring i plexi med namn

I lager.

69 kr

Nyckelring i tålig plexiglas med graverat namn på. Finns i fyra olika färger, du väljer själv vilken färg du vill ha. 

Fäst på tex nyckelknippan, jackan, väskan eller var du vill! Perfekt personlig present som passar till alla!

Du skriver namnet i produktfältet. Det graverade namnet mäter ca 2 cm högt och blir max 7 cm långt som längst, ett kort namn som tex Ida blir inte lika lång nyckelring som det längre namnet Alexander men lika högt. Tillverkade av 3 mm plexiglas. 

OBS Endast 1 namn, ej namn plus efternamn, ej två namn, endast 1 namn.
Går självklart bra att beställa tex "Andersson" eller "Mormor" eller "Husvagnen" osv, men endast 1 namn/ord per nyckelring.

Se bilderna för att få en uppfattning om hur det kan se ut, klicka på bilderna för att förstora dem och se hela bilden. Dessa är exempelbilder för att ge en så god uppfattning som det går av hur en nyckelring kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Typsnittet går ej att ändra, ej endast versaler.

Om du vill beställa flera olika brickor med namn gör du så att du börjar med ett namn, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt namn och klickar på "Köp" tills du är nöjd. Eftersom dessa är personligt graverade går det ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta och se så du stavat korrekt innan du lägger beställningen.