0

Nyckelring med egen bild/text

I lager.

129 kr

VIKTIGT! Läs hela texten innan du lägger beställningen.


Här kan du beställa en egen nyckelring i antingen trä eller plexiglas. På nyckelringen kan du få en egen bild eller en egen text ingraverad. Se bilderna för att få en uppfattning om hur det kan se ut, klicka på bilderna för att förstora dem och se hela bilden. Dessa är exempelbilder för att ge en så god uppfattning som det går av hur en nyckelring kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Det går EJ att få ett fotografi! Observera detta. Vi tillverkar ej logotyper eller bilder med copyright, tex Disney, hockeylag och liknande - sådana beställningar makuleras.

Om du endast vill ha egen text skriver du texten samt vilken textstil du vill ha (se bild för alternativ, välj mellan fyra olika stilar). 

Exempel; Du är det finaste jag vet! Textstil 2


Om du vill ha en egen bild (ej fotografi) bifogar du en bildfil med bilden du vill ha graverad, vi föredrar att få bilden i jpg-format, andra format kan fungera de med men är du osäker så maila först och fråga. Det går jättebra att lägga beställningen och sedan bifoga tex bild på en teckning i ett mail om du inte kan ladda upp filen direkt i beställningen!  Du kan med fördel fota tex en teckning med din mobiltelefon och skicka in till oss, fota i så fall bilden rakt uppifrån och helst inte fotat i mörker eller med skugga. Fotografier på tex männsikor, djur, hus, motorcykel etc går EJ att gravera. Bifogas ett foto makuleras beställningen, bifogas ett foto + text graveras endast texten, observera detta.

Om du väljer text så kommer vi att anpassa texten efter storleken på nyckelringen, tänk på att ju mer text du skriver desto mindre blir texten, färre ord ger en finare gravering. Om du väljer en bild så gäller samma princip där; en bild med många detaljer ger en mindre tydlig gravering. Både handskriven text samt tex en teckning bör vara skriven/ritad på vit bakgrund med mörk penna, svart ger bäst resultat, en ljusgrön penna kommer kanske inte att fungera alls, likaså något som är skrivet/ritat med blyerts, använd ej papper med linjerad bakgrund. Vi rekommenderar mörk tuschpenna eller en bra bläckpenna.  Tänk på att bilden inte får vara för pixlig, gärna en bra upplösning. Maskinen kan EJ läsa av olika färger, endast svart kommer graveras. Om du ej skriver textstil kommer den slumpas av oss.

Om du är osäker på om din handskrivna text eller teckning kommer att fungera är det alltid bäst att maila innan du lägger din order och fråga, maila till: [email protected] Du kan alltid maila om du har frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning. Observera att vi EJ kan gravera ett fotografi!

Brickan i plexiglas mäter 3x5 cm stor, tillverkad i 3 mm genomskinlig plexiglas.

Brickan i trä mäter 3x5 cm stor, tillverkad i 3 mm körsbärsträ. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.