0

Tack - nyckelring med eget namn på

I lager.

69 kr

Nyckelring i trä med text samt eget val av namn ingraverat. Texten går ej att ändra, det är själva namnet som du väljer. Nyckelringen mäter 5x3 cm stor.

Perfekt personlig present som passar till tex pedagoger, lärare, kökspersonal mfl! Fungerar även lika bra till en mormor, morbror, farfar, mamma osv!

Du skriver namnet i produktfältet. Storleken på namnet anpassas till brickan, ett kortare namn som Ida blir tex aningens större än de längre namnet Christoffer. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas.

OBS Endast 1 namn, ej namn plus efternamn, ej två namn, endast 1 namn.

Se bilderna för att få en uppfattning om hur det kan se ut, klicka på bilderna för att förstora dem och se hela bilden. Dessa är exempelbilder för att ge en så god uppfattning som det går av hur en nyckelring kan se ut. Eftersom dessa är gjorda i trä har de vissa skiftningar, både i träets utseende samt i graveringen. De har en blank baksida. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.