0

Förgätmigej Venus

I lager.
Antal: 1

289 kr

En liten bit av den unika naturen i form av ett halsband att bära med sig. Ett trolskt och flyktigt ögonblick för alltid låst i tiden, ett halsband du blir helt ensam om eftersom allt från naturen är unikt och eget - precis som du. Små vackra förgätmigej ingjutet i hårt resin i form av en kvinnosymbol.

Berlocken mäter ca 5,7x3,7 cm stor.

Varje gjutet halsband är unikt i sitt slag och som alla naturmaterial och allt som är handtillverkat kan det förekomma ojämnheter, luftbubblor och små håligheter - det är en bit av charmen! Se bilder för att få en god uppfattning om hur de kan se ut, eftersom de tillverkas för hand och naturmaterial används kommer inte varje smycke att se exakt likadant ut. Det går ej att välja ett exakt smycke från bilderna, bilderna finns för att ge en god uppfattning om hur de ser ut, var god observera detta samt att smycket har en baksida med en finish som ej liknar framsidan. Dessa tillverkas i begränsad upplaga, ett smycke till den som vill ha något som inte alla andra har. 

Berlocken hänger på en kedja i rostfritt stål på 54 cm lång (27 cm runt hals).

Klicka på bilden för att se fler bilder samt för att förstora bilderna.
Smycket är handgjort från grunden och inte i en fabrik, det är tillverkat med hjälp av tid och kärlek,
det bör tas av när man badar eller duschar och bör inte utsättas för mycket fukt, då varken kedja eller resin gillar för mycket fukt eller vatten. Skulle smycket bli blött så förstörs det inte så länge det torkas av snarast och tillåts torka.