0

Leafy Cactus + Succulent Pachy

I lager.
Antal: 2

99 kr

Vackra örhängen i lättviktig polymerlera, varje smycke är unikt i sitt slag! 

Stiftörhängen, kaktusen mäter 2,4 cm stor och succulenten ca 1,2  cm stor.

Eftersom de är handgjorda och inte tillverkade i en fabrik på löpande band ser varje smycke olika ut. Det kan finnas små märken eller andra egenheter, se bilder för att få en god uppfattning av hur de ser ut. Eftersom varje smycke är unikt kan färgskala/mönster skilja sig åt, det går inte att välja ett exakt smycke från en bild. Varje smycke är tillverkat med mycket tid, tålamod och kärlek - ett hantverk helt enkelt och bör vårdas för att hålla länge.

Skötselråd: Smyckena är lätt böjbara men man bör inte böja dem i onödan. Förvara gärna på en torr plats när de inte används och skyddade om de ska bäras i tex väska eller necessär så de inte repas. Bäst är att undvika att få kemikalier, hudkrämer, parfymer med mera på smycket. Ta av vid dusch och bad.

Polymerlera är samlingsnamnet för denna sortens lera och det är en plastbaserad lera helt utan gifter som formas för hand och sedan härdas i ugn. När leran härdats slipas kanterna för hand och smycket monteras med smyckesdelar, för de smycken som har en yta av resin täcks dessa för hand med resin som sedan härdas. Stiftörhängen limmas och härdas med resin på baksidan, krokar och andra varianter fästs för hand. Alla delar är nickelsäkrad metall eller rostfritt stål, vi kan aldrig garantera 100% att överkänsliga ej får en reaktion.