0

Mystic Moss

229 kr

199 kr

En liten bit av den unika naturen i form av ett halsband att bära med sig. Ett trolskt och flyktigt ögonblick för alltid låst i tiden, ett halsband du blir helt ensam om eftersom allt från naturen är unikt och eget - precis som du. Vackert grön mossa från de norrländska skogarna, ingjutet i hårt resin som påminner om glas, hänger på en kedja.

Varje gjutet halsband är unik i sitt slag och som alla naturmaterial kan det förekomma ojämnheter, luftbubblor och små håligheter - det är en bit av charmen!  Alla smycken är unika och det går inte att välja ett exakt smycke eller ett exakt utseende från bilderna, bilderna finns för att ge en så god uppfattning som det går om hur de ser ut. En del har en mer droppformad form medan andra är mer åt det runda hållet, det beror helt enkelt på att de görs för hand och inte av en maskin i en fabrik.

Kedja i sterling (två olika varianter, beroende på lagerstatus, ej exakt som på bild), kulan mäter ca 1,5 cm i diameter.

Klicka på bilden för att se fler bilder samt för att förstora bilderna.
Smycket är handgjort från grunden och inte i en fabrik, det är tillverkat med hjälp av tid och kärlek,
det bör tas av när man badar eller duschar och bör inte utsättas för mycket fukt, då varken pläteringen eller resinet gillar för mycket fukt eller vatten.