0

Blommande Bokstav - Etikett i konstläder

I lager.

15 kr

Etiketter/labels i veganskt läder med en graverad blommande bokstav. I priset ingår 1 stor bokstav, de säljs styckesvis.

Materialet är ett unikt tvättbart "läderpapper" som ser ut som läder och är väldigt tåligt. Tillverkat av en blandning av papper, cellulosa och latex och kan tvättas i maskin i max 60°C. Om man skrynklar till det och sedan stryker det med strykjärn får man ännu större likhet med läder och det blir dessutom snyggare efter att man tvättat det! Det är enkelt att sy i, både för hand och med maskin, och passar många olika användningsområden.

Du skriver din stora bokstav i produktfältet. Etiketterna mäter 4x4 cm stora.

Etiketterna tål tvätt upp till 60 grader men vi rekommenderar att man tvättar plagget (om de sitter på ett plagg) ut och in för att skydda etiketten från tvättmaskinens väggar samt i 40 grader. Vi kan ej garantera till 100% att de inte tar viss skada av ett visst tvättmedel eller sköljmedel eller ett visst tvättprogram då det är omöjligt att testa alla som finns. De håller mycket bättre när de är fastsydda helt runtom alla kanter.

Denna produkt avser 1 bokstav per etikett, ingen annan text eller fler bokstäver per etikett. Du kan köpa flera olika bokstäver genom att välja dem en och en och lägga var och en i varukotgen tills du är nöjd med antalet. Vill du göra någon sorts specialbeställning så går det bra men maila då till: [email protected] innan du lägger en beställning.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.