0

"Klassisk" - Knappar i trä med egen text

I lager.

9 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Knappar i trä med graverad text på. I priset ingår två rader text: den övre raden som är böjd efter knappens form med max 4 ord. Den undre raka raden med kursiv text med max 1 ord. Ju fler ord på övre raden desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter knappens storlek. Den kursiva texten är endast 1 ord/namn och kommer graveras så som du skriver in den i rutan vilket betyder att om du skriver med endast versaler kommer texten graveras så, vi rekommenderar ej endast versaler på nedre raden då den fonten är kursiv.

Specialbeställning betyder: ändra på den design som visas på exempelbilderna, på något sätt. Tex ändra hur texten ligger, lägga till symboler etc. Sådana tillägg kommer ej att produceras på knappen utan då utgår vi endast från den text som lämnats och designar knappen enligt bilderna. Skriver du med versaler kommer knappen produceras med versaler, vi ändrar inget i den lämnade texten.

Du skriver din text i produktfältet. knapparna mäter 2 cm stora, tillverkade av 3,2 mm cherrywood. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas.

Om knapparna sys på plagg/produkt som tvättas i tvättmaskin rekommenderas att plagget tvättats ut och in i max 40 grader, ej torktumling. Tvättas de i maskin kan slitage på knappen öka, de är gjorda av obehandlat trä och slits fortare av tvätt och inga garantier kan lämnas då det är omöjligt att veta hur knapparna reagerar på olika maskiner, tvättprogram, tvättmedel och sköljmedel. Var god observera detta.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.