0

"Flowers" - Etikett i veganskt läder med eget namn / ord / text

I lager.

15 kr

Minsta beställning är 5 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/labels i veganskt läder med graverade detaljer och eget ord/text/namn i mitten. I priset ingår text med upp till 3 ord. Ju längre ord/namn eller ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter etikettens storlek, vi rekommenderar korta ord för bästa gravering om du har upp till 3 ord. Du kan välja att skriva tex ett namn, så som Amanda eller tex Tant Trewe eller företagsnamn etc. Om du väljer att överskrida 3 ord kan vi inte garantera en bra gravering, ha detta i åtanke om du väljer att gå emot rekommendationen om max 3 ord då dessa EJ kan krediteras eftersom de är tillverkade på beställning med personligt vald text.

Materialet är ett unikt tvättbart "läderpapper" som ser ut som läder och är väldigt tåligt. Tillverkat av en blandning av papper, cellulosa och latex och kan tvättas i maskin i max 60°C. Om man skrynklar till det och sedan stryker det med strykjärn får man ännu större likhet med läder och det blir dessutom snyggare efter att man tvättat det! Det är enkelt att sy i, både för hand och med maskin, och passar många olika användningsområden.

Max beställning är 30 stycken, behöver du fler än 30 stycken, har några frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: [email protected] - vi kan ordna det mesta!

Etiketterna mäter 3,3x4,3 cm stora.

Etiketterna tål tvätt upp till 60 grader men vi rekommenderar att man tvättar plagget (om de sitter på ett plagg) ut och in för att skydda etiketten från tvättmaskinens väggar samt i 40 grader. Vi kan ej garantera till 100% att de inte tar viss skada av ett visst tvättmedel eller sköljmedel eller ett visst tvättprogram då det är omöjligt att testa alla som finns. De håller mycket bättre när de är fastsydda helt runtom alla kanter.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.