0

"Logo" - Knappar i trä med egen logotyp

I lager.

12 kr

Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Knappar i trä med din egen logotyp på. Logotypen kommer att anpassas efter knappens storlek.

Max beställning är 200 stycken, behöver du fler än 200 stycken på en gång, har några funderingar kring din logga eller andra frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning (tex ändra storlek, var hålen sitter etc) så maila till: [email protected]

Maila innan du lägger din beställning om du är osäker på din logga, läs nedan vad som gäller för bästa resultat:

Du laddar upp din logga i produktfältet längst upp märkt "Välj fil". För att få en så bra gravering som möjligt behöver vi få loggan i svart-vitt (ljus bakgrund) i så bra upplösning som det går, vi föredrar att få logotypen sparad som jpg då pdf oftast inte går att öppna i det format vi får den. Om logotypen som skickas är i för dålig upplösning eller om filen inte fungerar så mailar vi och löser problemet. Maskinen kan ej gravera efter olika färger eller gråskalor, den graverar endast svart/vitt (det svarta är det som graveras) och den kan inte gravera hur små detaljer som helst. Loggan kommer anpassas efter knappens storlek och hålen på sidorna.

Knapparna mäter 2 cm stora, tillverkade av 3,2 mm cherrywood. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas.

Om knapparna sys på plagg/produkt som tvättas i tvättmaskin rekommenderas att plagget tvättats ut och in i max 40 grader, ej torktumling. Tvättas de i maskin kan slitage på knappen öka, de är gjorda av obehandlat trä och slits fortare av tvätt och inga garantier kan lämnas då det är omöjligt att veta hur knapparna reagerar på olika maskiner, tvättprogram, tvättmedel och sköljmedel. Var god observera detta.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.