0

Tag i plexi med egen gravyr

I lager.

6 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Snygga brickor i plexiglas med egen text ingraverad! Går att ha som tex taggar för egengjorda smycken, sy fast på textilier, virkade produkter, stickade eller liknande. Det får inte plats många ord, vi rekommenderar max 2 ord för bästa slutresultat i gravyren. Om du tex ska ha "Ina och Elliot"  fungerar det om man delar upp det på 2 rader eftersom båda namnen är korta. Vid exempelvis "Alexandra och Kristinas smycken" kan man byta ut "och" mot ett & istället, och denna långa text kommer bli liten. Kortare ord/text/namn blir större.

Minsta beställning är 10 stycken (av samma variant, ej 3 av en variant och 6 av en annan och 1 av en tredje osv - det är 10 av samma ord som gäller), beställer du färre kommer din beställning automatiskt att justeras upp till 10 stycken och det gäller då även din betalning, observera detta. 

Max beställning är 200 stycken, behöver du fler än 200 stycken, har några frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: [email protected]

Finns i fyra varianter:

Oval med 1 hål - 0,8x1,8 cm

Oval med 2 hål - 

Rundade hörn 1 hål - 0,8x1,8 cm

Rundade hörn 2 hål - 0,8x1,8 cm

Tillverkade av 3 mm plexiglas. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan.

Om du vill beställa flera olika namn/text gör du så att du börjar med ett namn/text, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt namn och klickar på "Köp" tills du är nöjd. Eftersom dessa är personligt graverade går det ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta och se så du valt rätt namn/stavat rätt innan du lägger beställningen.