0

Tag - trä med egen text, olika varianter

I lager.

8 kr

Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Tags i trä med graverad text på. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter storleken på tagen, anser vi det nödvändigt kan vi dela upp texten på två rader om orden tex är långa. Vi rekommenderar att man max använder 4 ord för att få en fin gravyr, helst färre. Färre ord ger en finare gravering - var god observera detta då dessa ej går att lämna igen. 

Du skriver din text i produktfältet och skriver vilken textstil du vill ha i det andra fältet och väljer sedan vilken variant du vill ha, det finns 3 olika. Se alla bilder för att se varianterna samt textstil.

1 - Box

2 - Point

3 - Banner

Tagsen mäter 3,6x1 cm stora, tillverkade av 3 mm återbrukat trä. Eftersom produkten är gjord av återbrukat trä finns det skiftningar i färgen samt i gravyren, se bilder för att få en god uppfattning om hur de kan se ut. Alla tags kommer inte se exakt likadana ut i träskiftningen.

Specialbeställning betyder: ändra på den design som visas på exempelbilderna, på något sätt. Tex ändra hur texten ligger, lägga till symboler, ändra längden etc. Sådana tillägg kommer ej att produceras på tagen utan då utgår vi endast från den text som lämnas och designar tagen enligt exempelbilderna.


Om de sys på plagg/produkt som tvättas i tvättmaskin rekommenderas att plagget tvättats ut och in i max 40 grader, ej torktumling. Tvättas de i maskin kan slitage på taggen öka, de är gjorda av obehandlat trä och slits fortare av tvätt och inga garantier kan lämnas då det är omöjligt att veta hur taggsen reagerar på olika maskiner, tvättprogram, tvättmedel och sköljmedel. Var god observera detta.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.