0

Handstämplad fröpåse - Tack för att du har hjälpt mig att växa!

I lager.

29 kr

En handstämplad påse med blandade, lättodlade blomsterfrön! Den handstämplade texten på framsidan lyder; ”Tack för att du har hjälpt mig att växa!”.

Perfekt som gåva till tex pedagog, lärare, fröken, annan personal på förskola/skola/fritids etc! En liten, enkel och fin present som verkligen uppskattas då det är en förbrukningsvara och inget som blir liggandes i en låda, många odlar tillsammans med barnen medan andra odlar hemma i kruka eller på gården.

Klicka på bilden för att se fler bilder samt för att förstora bilderna och få en god uppfattning om hur påsarna ser ut. Påsarna är handgjorda, de stämplas och fylls samt försluts för hand och inte i en fabrik och kan därför skilja sig aningens med placeringen på den stämplade texten från påse till påse.
Tänk på att färgåtergivningen kan skilja sig från skärm till skärm.

Påsarna mäter ca 6,6x9,8 cm stora och ger en fin blandning lättodlade blommor, typen ”blomsterängsblommor”. De är inte menade för en större skörd, det är en enkel gåva med lite frön och en fin tanke bakom. Går att så i kruka eller direkt på såplatsen, blommar juni-september, ettåriga.