0

Det krävs ett stort hjärta för att lära små sinnen! (guld med namn)

I lager.

99 kr

Fin nyckelring med en bricka i spegelakryl med texten "Det krävs ett stort hjärta för att lära små sinnen" ingraverat samt en litet hjärta med eget valt namn! Endast ett namn per bricka, du skriver vilket namn du vill ha graverat på hjärtat i rutan märkt "Namn på hjärtat".

Brickan är i guldspegelplexi och mäter 3,7 cm stor, hjärtat mäter 1,7 cm stort.

Du skriver vilket namn hjärtat ska ha i rutan märkt "Namn", observera att det endast går att få ett namn på hjärtat och att namnet kommer anpassas efter hjärtats storlek, vilket gör att tex det kortare namnet "Ida" blir större än det längre namnet "Alexandra". Vill Du ha en annan text eller ett annat utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected] istället.


Spegelplexi är svårfotad pga reflektionen, se alla bilder för att få en god uppfattning om hur de ser ut. De har en reflekterande framsida och grå baksida, graveras från baksidan.

Om du vill beställa flera olika namn gör du så att du börjar med ett namn, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt namn och klickar på "Köp" tills du är nöjd. Eftersom dessa är personligt graverade går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta och se till så du stavat rätt innan du lägger beställningen. Vill Du ha en annan text eller ett annat utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected]. Görs en annan beställning än det som står här i ovan text går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor. Var god observera detta innan du beställer, tvekar du över något så kontakta oss INNAN beställning på mail: [email protected]