0

"Jag har klarat"-medalj!

I lager.

99 kr

Vacker medalj i spegelakryl med texten "Jag har klarat" och sedan eget val av vad som har klarats, tex Förskoleklass, Fyran, Förskolan osv. Du väljer i listan vilket ord du vill ha / vad som har klarats. Går att ha som tex halsband, hänga på nyckelknippan, jackan, väskan eller liknande. (blågult band eller nyckelring medföljer ej).

Medaljen är i guldspegelplexi och mäter 5 cm stor och har ett laserskuret hål i toppen där du kan fästa exempelvis ett band, en nyckelring eller vad du själv önskar.

Observera att det endast går att få dessa ord tillagda på medaljen, ingen annan text eller namn. Vill du välja själv helt fritt vad som har klarats kan du istället köpa denna medalj; "Jag har klarat"-medalj - Eget val av ord".

 Vill du ha en helt annan text eller ett annat utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected] istället.


Spegelplexi är svårfotad pga reflektionen, se alla bilder för att få en god uppfattning om hur de ser ut. De har en reflekterande framsida och grå baksida, graveras från baksidan.

Om du vill beställa flera olika namn gör du så att du börjar med ett ord, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt ord och klickar på "Köp" tills du är nöjd. Eftersom dessa graveras på beställning går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta och se till så du valt rätt ord innan du lägger beställningen. Vill Du ha en annan text eller ett annat utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected]. Var god observera detta innan du beställer, tvekar du över något så kontakta oss INNAN beställning på mail: [email protected]