0

"Jag har klarat"-medalj!

I lager.

89 kr

Vackert medalj i spegelakryl med texten "Jag har klarat" och sedan eget val av vad som har klarats, tex Förskoleklass, Fyran, Förskolan, Gymnasiet osv. Går att ha som tex halsband, hänga på nyckelknippan, jackan, väskan eller liknande. (blågult band eller nyckelring medföljer ej).

Medaljen är i guldspegelplexi och mäter 5 cm stor och har ett laserskuret hål i toppen där du kan fästa exempelvis ett band, en nyckelring eller vad du själv önskar.

Du skriver vad som har klarats i rutan märkt "Jag har klarat:", observera att det endast går att få denna text på medaljen, ingen annan text eller namn. Vill Du ha en annan text eller utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected] istället.


Spegelplexi är svårfotad pga reflektionen, se alla bilder för att få en god uppfattning om hur de ser ut. De har en reflekterande framsida och grå baksida, graveras från baksidan.

Om du vill beställa flera olika namn gör du så att du börjar med ett namn, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt namn och klickar på "Köp" tills du är nöjd. Eftersom dessa är personligt graverade går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta och se så du valt rätt namn/stavat rätt innan du lägger beställningen. Texten "Examen 2022" går ej att ändra. Vill Du ha en annan text eller utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected] Görs en annan beställning än det som står här i ovan text går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor. Var god observera detta innan du beställer, tvekar du över något så kontakta oss INNAN beställning på mail: [email protected]