0

"Världens bästa" eget namn - trä

I lager.

29 kr

Fin berlock i återbrukat trä med eget namn eller ord ingraverat under "Världens bästa". Häng på nyckelknippan, jackan, väskan eller liknande!

De mäter ca 5,5 cm långa, 1,2 cm breda samt 3 mm tjocka. 

OBS - endast 1 namn eller ord per berlock, ej namn plus datum, ej förnamn och efternamn eller annan text - endast 1 namn eller ord. 

Om du vill beställa flera olika berlocker gör du så att du börjar med ett namn, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt namn eller ord och klickar på "Köp" tills du är nöjd.

Eftersom produkten är gjord av återbrukat, klimatsmart trä är det färgskiftningar på var och en, de har en framsida och en baksida. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Det går ej att välja en särskild färgskiftning.

Eftersom dessa tillverkas på beställning för hand kan leveranstiden ibland bli längre än vad fraktalternativen anger, var god ha överseende med detta. Dessa går ej att returnera eller krediteras då de går under personliga beställningar, detta godkänns vid köp. Har du funderingar över tex textstilen eller något annat - maila INNAN du beställer till: [email protected]