0

Brun läderlapp i konstläder - egen text

I lager.

7 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/lappar i konstläder med graverad text på. I priset ingår upp till två rader med max 8 ord. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter etikettens storlek. Endast text, inga symboler eller liknande. Lång text blir liten och ju mindre text desto skörare linjer som kan bli svårt att se. 

Du skriver din text i produktfältet märkt "Text".

De finns i fyra varianter: 

Rektangel med rundade eller raka hörn 2x4 cm 

Kvadrat 3,5x3,5 cm 

Cirkel 3 eller 4 cm.

Minsta beställning är 10 stycken (av samma variant, ej 3 av en variant och 6 av en annan och 1 av en tredje osv - det är 10 av samma variant/text som gäller), beställer du färre kommer din beställning automatiskt att justeras upp till 10 stycken och det gäller då även din betalning, observera detta.  Det kan ta några timmar för antalet att uppdateras men det kommer uppdateras till rätt antal, vi mailar EJ om detta i förväg då detta står i produkttexten.

Max beställning är 500 stycken, behöver du fler än 500 stycken, har några frågor eller vill göra någon ändring (tex annan textstil, andra mått etc) måste du göra en specialbeställning istället, det gör du genom att maila till: [email protected] 

Materialet är en fin mjuk polyesterblandning med filtliknande material på baksidan. Det är enkelt att sy i både för hand och med maskin och passar många olika användningsområden.

Etiketterna tål tvätt upp till 60 grader men vi rekommenderar att man tvättar plagget (om de sitter på ett plagg) ut och in för att skydda etiketten från tvättmaskinens väggar samt i 40 grader. Vi kan ej garantera till 100% att de inte tar viss skada av ett visst tvättmedel eller sköljmedel eller ett visst tvättprogram då det är omöjligt att testa alla som finns. De håller mycket bättre när de är fastsydda helt runtom alla kanter. Lapparna bör EJ strykas med hög värme.

Eftersom dessa är personligt graverade går de EJ att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.