0

Jultomtens magiska nyckel

I lager.
Antal: 59
89 kr

50 kr

Hur ska jultomten komma in genom dörren för att lämna julklappar? Om det inte finns någon magisk skorsten så är nog dörren den bästa vägen in, men då måste man såklart ha nyckel till dörren!

"Jultomtens magiska nyckel" är en vacker nyckel i gammaldags design, fäst i nyckeln sitter ett rött sidenband med en graverad bricka i mörkt trä. Låt nyckel representera julens underbara magi för barnen, med denna nyckel kan jultomten komma in och lämna julklappar och den fungerar bara för tomten och ingen annan! Göm undan nyckeln eller häng upp den på en krok - varhelst ni själva vill att den ska hänga, den passar även superbra som en fin juldekoration!

Nycklarna mäter ca 6 cm långa och träbrickan mäter 5 cm. Nycklarna kommer i tre olika varianter (se bilder) och skickas slumpvis.

Eftersom produkten delvis är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas, de har en framsida och en baksida. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan.