0

Min första jul - eget årtal - Glas

199 kr

Vackra julkulor i glas med vinyltryck på kulan med texten "Min första jul" samt eget val av årtal. Kulorna är handglittrade med rött glitter på insidan. De är en platt modell som mäter ca 7,5 i diameter och ca 2 cm höga. Dessa tillverkas endast i en begränsad, exklusiv upplaga.

Du skriver vilket årtal du vill ha i rutan märkt "Årtal".  

OBS - endast 1 årtal per kula, ej namn plus årtal, ej förnamn och efternamn eller annan text - endast 1 årtal i siffror - OBS 

Om du vill beställa flera olika årtal gör du så att du börjar med ett årtal, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt årtal och klickar på "Köp" tills du är nöjd.

Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan.

Eftersom dessa tillverkas på beställning för hand kan leveranstiden ibland bli längre än vad fraktalternativen anger, var god ha överseende med detta. Dessa går ej att returnera eller krediteras då de går under personliga beställningar, detta godkänns vid köp. Har du funderingar över tex textstilen eller något annat - maila INNAN du beställer till: info@twiganddot.se