0

Berlock i trä med egen text

I lager.

29 kr

Berlock i trä med graverad text på. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter storleken på tagen, anser vi det nödvändigt kan vi dela upp texten på två rader om orden tex är långa. Vi rekommenderar att man max använder 8 ord för att få en fin gravyr, helst färre. Färre ord ger en finare gravering - var god observera detta då dessa ej går att returnera. 

Berlocken mäter 5,5x1,2 cm stor, tillverkad av 3 mm återbrukat trä. Eftersom produkten är gjord av återbrukat trä finns det skiftningar i färgen samt i gravyren, se bilder för att få en god uppfattning om hur de kan se ut. Alla berlocker kommer inte se exakt likadana ut i träskiftningen.

Det går ej att ändra hur texten ligger, lägga till symboler, ändra längden etc. Sådana tillägg kommer ej att produceras på tagen utan då utgår vi endast från den text som lämnas och designar tagen enligt exempelbilderna.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.