0

Bunny egg (spegelplexi) - eget namn

I lager.

79 kr

Ett vackert ägg i spegelplexi med utskuren kanin samt eget val av namn, att tex hänga i påskriset, fästa på ett paket eller påskägg eller var du vill! Ägget är gjord i spegelplexi i silver eller guld som graveras vackert. Det får plats ett namn på ägget, ingen annan text, inte två namn, endast 1 namn per ägg.

Ägget mäter ca 6x4,4 cm stort. Tillverkad av 3 mm plexi. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. Produkten är ingen leksak och bör varken böjas eller behandlas hårdhänt. Baksidan är grå, framsidan speglande.

Du kan alltid maila om du har frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning, maila till: [email protected] innan du lägger en beställning om du vill göra ändringar eller lägga till något.

Eftersom dessa är personlig beställning går de ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.