0

Falling Snow

I lager.
Antal: 2
199 kr

100 kr

Guld är den perfekta nyansen för dig som älskar den där lyxiga varma tonen på dina smycken och det är en klassiker som passar till allt! Dessa smycken har en guldplätering i hela 18 karat med kärna av mässing, som med sina hållbara egenskaper gör det till en utmärkt bas för det gulpläterade örhänget utan att priset drar iväg - en perfekt kombination! Dessa smycken är sammansatta för hand med mycket tid och kärlek i tillverkningen.

Falling Snow mäter ca 1,4 cm från fästet (berlocken),

Se alla bilder för att få en god uppfattning om hur smycket ser ut. Tänk på att färger kan skilja sig från skärm till skärm, vi fotar alltid ur olika vinklar för att ge en så bra bild som det går av smycket. 

Skötselråd:

Så länge du förvarar och underhåller dina smycken ordentligt kommer de hålla sig fina lång tid. Både guld och mässing är metaller som går mot det mjukare hållet och vi rekommenderar att man hanterar sina smycken med försiktighet. Förvara dem gärna i smyckeskrin eller en ask eller liknande. Ta av vid dusch och bad, inga smycken tjänar på att utsättas för kemikalier, tvål eller krämer. Dessutom är det också en bra idé att ta av sig dina smycken när du är extra aktiv och innan du går och lägger dig på kvällen. Både svett och PH-värde är två viktiga faktorer när det kommer till guldpläterade smycken, då båda har inverkan på smyckets hållbarhet. Genom att undvika dessa saker kan du förlänga hållbarheten och förhindra att dina guldpläterade silversmycken blir missfärgade. Eftersom guldpläterade smycken är ytbehandlade får inga medel användas för att polera smyckena. Varken polerkräm eller annat ska användas eftersom det då finns en risk att hela förgyllningen poleras bort eftersom den inte tål kemikalier. När du ska putsa ett guldpläterat smycke kan du använda en ren trasa. På så sätt kan du ta bort eventuella märken och missfärgningar samt få smycket att glänsa igen.