0

Afternoon flowers

I lager.
Antal: 1

269 kr

En liten bit av naturen frusen i tiden och fångad i ett halsband, att bära runt halsen. En blå hortensia och förgätmigej helgjuten i resin med en grund av svart resin, en berlock med bra tyngd, levereras på silvrig kedja. Allt är handgjort och unikt.

Hänget mäter 3 cm stort. Kedja i sterling/material som går under nickelgodkänt på 54 cm lång (27 cm runt hals) berlocken mäter ca 3x1,6 cm stor.

Varje gjutet halsband är unik i sitt slag och som alla naturmaterial och allt som är handtillverkat kan det förekomma ojämnheter, luftbubblor och små håligheter - det är en bit av charmen!  Alla smycken är unika och det går inte att välja ett exakt smycke eller ett exakt utseende från bilderna, bilderna finns för att ge en så god uppfattning som det går om hur de ser ut.

Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut.

Allt är handgjort och unik, tillverkas i begränsad upplaga, ett smycke till den som vill ha något som inte alla andra har. 

Klicka på bilden för att se fler bilder samt för att förstora bilderna.
Smycket är handgjort från grunden och inte i en fabrik, det är tillverkat med hjälp av tid och kärlek,
det bör tas av när man badar eller duschar och bör inte utsättas för mycket fukt, då varken pläteringen eller resinet gillar för mycket fukt eller vatten.