0

"Variera" Knappar i trä med egen text - 3 olika varianter

I lager.

9 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.


Knappar i trä med graverad text på. Ju fler ord desto mindre blir texten, texten kommer att anpassas efter knappens storlek och vi rekommenderar att man håller sig under 5 kortare ord för att graveringen ska bli så tydligt som möjligt. Det finns 3 olika varianter, du väljer själv vilken variant du vill ha, se alla bilder för att välja variant.

Specialbeställning betyder: ändra på den design som visas på exempelbilderna, på något sätt. Tex ändra hur texten ligger, lägga till symboler etc. 

Du skriver din text i fältet märkt "Text". Knapparna mäter 2 cm stora, tillverkade av 3,2 mm cherrywood. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas, de har en fram och en baksida.


Om knapparna sys på plagg/produkt som tvättas i tvättmaskin rekommenderas att plagget tvättats ut och in i max 40 grader, ej torktumling. Tvättas de i maskin kan slitage på knappen öka, de är gjorda av obehandlat trä och slits fortare av tvätt och inga garantier kan lämnas då det är omöjligt att veta hur knapparna reagerar på olika maskiner, tvättprogram, tvättmedel och sköljmedel. Var god observera detta.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.