0

Knappar/tags i trä med egen text

I lager.

12 kr

Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Knappar i trä med ett hål längst upp med din egen text ingraverad. Texten kommer att anpassas efter knappens storlek och vi rekommenderar en maxlängd på 6-7 ord, ju mer text desto mindre blir den, graveringen blir som bäst och tydligast vid få ord, tex 1-4 kortare ord.

Max beställning är 200 stycken, behöver du fler än 200 stycken på en gång, har några funderingar kring din text eller andra frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning (tex ändra storlek, lägga till en symbol som hjärta, stjärna etc eller var hålen sitter osv) så maila till: [email protected] istället för att lägga beställningen här. Vi kommer ej att tillverka extra tillagda önskningar, symboler etc endast via meddelande i kassan, knappen kommer tillverkas efter standardmallen med endast text som den beskrivs här i produkttexten samt visas på bilderna.

Knapparna mäter 2 cm stora, tillverkade av 3,2 mm cherrywood. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas.

Om knapparna sys på plagg/produkt som tvättas i tvättmaskin rekommenderas att plagget tvättats ut och in i max 40 grader, ej torktumling. Tvättas de i maskin kan slitage på knappen öka, de är gjorda av obehandlat trä och slits fortare av tvätt och inga garantier kan lämnas då det är omöjligt att veta hur knapparna reagerar på olika maskiner, tvättprogram, tvättmedel och sköljmedel. Var god observera detta.

Eftersom dessa är personligt graverade går de ej att returnera enligt gällande köpvillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.