0

Brun läderlapp i konstläder med streckad kant - egen logotyp

I lager.

9 kr

Viktigt - Minsta beställning är 10 stycken, läs hela texten innan du beställer.

Etiketter/läderlappar i konstläder med graverad logotyp på och streckade kanter. I priset ingår 1 logga.

De finns i fyra varianter: 

Rektangel med rundade eller raka hörn 2x4 cm 

Kvadrat 3,5x3,5 cm 

Cirkel 3 eller 4 cm.

Minsta beställning är 10 stycken (av samma variant, ej 3 av en variant och 6 av en annan och 1 av en tredje osv - det är 10 av samma logga som gäller), beställer du färre kommer din beställning automatiskt att justeras upp till 10 stycken och det gäller  även din betalning, observera detta. Går det inte att justera betalningen av någon anledning hos Klarna kommer din order makuleras.  Det kan ta några timmar för antalet att uppdateras men det kommer uppdateras till rätt antal, vi mailar EJ om detta i förväg då detta står i produkttexten.

Max beställning är 500 stycken, behöver du fler än 500 stycken, har några funderingar kring din logga eller andra frågor eller vill göra någon sorts specialbeställning så maila till: [email protected]

Maila innan du lägger din beställning om du är osäker på din logga, läs nedan vad som gäller för bästa resultat:

Du laddar upp din logga i produktfältet. För att få en så snygg gravering som möjligt behöver vi få loggan i svart-vitt (ljus bakgrund) i så bra upplösning som det går, vi föredrar att få logotypen sparad som jpg då pdf oftast inte går att öppna i det program vi använder. Om logotypen som skickas är i för dålig upplösning så mailar vi och löser problemet. Maskinen kan ej gravera efter olika färger eller gråskalor, den graverar endast svart/vitt (det svarta är det som graveras) och den kan inte gravera hur små detaljer som helst. Det gäller även text, är det för smått kan graveringen bli väldigt tunn, har texten sköra linjer kan dessa försvinna. Loggan anpassas i storlek till etiketten. 

Materialet är en fin mjuk polyesterblandning med filtliknande material på baksidan. Det är enkelt att sy i både för hand och med maskin och passar många olika användningsområden.

Etiketterna tål tvätt upp till 60 grader men vi rekommenderar att man tvättar plagget (om de sitter på ett plagg) ut och in för att skydda etiketten från tvättmaskinens väggar samt i 40 grader. Vi kan ej garantera till 100% att de inte tar viss skada av ett visst tvättmedel eller sköljmedel eller ett visst tvättprogram då det är omöjligt att testa alla som finns. De håller mycket bättre när de är fastsydda helt runtom alla kanter. Lapparna bör EJ strykas med hög värme.

Eftersom dessa är personligt graverade går de EJ att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid.