0

Fröpåse + Nyckelring - PAKETPRIS

I lager.

69 kr

Här får du en av våra populära fröpåsar plus en fin nyckelring i trä till paketpris!

En påse med blandade, lättodlade blomsterfrön och text på framsidan; ”Tack för att du hjälper mig att växa!”.

Perfekt som gåva till tex pedagog, lärare, fröken, annan personal på förskola/skola/fritids etc! En liten, enkel och fin present som verkligen uppskattas då det är förbrukningsvara och inget som blir liggandes i en låda, många odlar tillsammans med barnen medan andra odlar hemma i kruka eller på gården.

Påsarna mäter ca 7x6,5 cm stora och ger en fin blandning lättodlade blommor, typen ”blomsterängsblommor”. De är inte menade för en större skörd, det är en enkel gåva med lite frön och ett fint kort med fin tanke bakom.

Nyckelring i ljus plywood med texten "Ingen kan mäta sig med dig!" samt en linjal på 5 cm ingraverat. Fäst på tex nyckelknippan, jackan, väskan eller var du vill! 

Brickan mäter 2x6 cm stor. Tillverkade av 4 mm plywood. Eftersom produkten är gjord av trä kan vissa skiftningar i färgen finnas. Se alla bilder för att få en uppfattning av hur det kan se ut. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan.