0

Fotogravyr på halsband eller nyckelring - olika storlekar

I lager.

89 kr

Läs hela texten för att få en god uppfattning om produkten innan du beställer.

Vill du överraska någon med ett speciellt smycke? Eller kanske pryda nyckelringen med favorithunden? Med fotogravyr på ett smycke eller en nyckelring kan du alltid bära din kärlek med dig! En unik gåva, perfekt som födelsedagspresent, examen, julklapp, Alla hjärtans dag, morsdag, farsdag eller bara för att du tycker om någon så där lite extra. Ditt foto lasergraveras med stor detaljåtergivning på antingen akryl (transparent) eller trä (ljus björk). 

Det går att välja mellan sex olika storlekar i tre olika former och du väljer själv storlek samt form. Vi rekommenderar de mindre storlekarna för halsband men det är helt upp till dig såklart! Din bild laddar du upp och bifogar genom att klicka på “Ladda upp bild”. Skulle det inte fungera så mailar du till: [email protected] 

Vill du ha den graverade berlocken som nyckelring väljer du först storlek och material och klickar på "Köp" och sedan väljer du "Lägg till nyckelring" längst ned i rullisten och klickar på "Köp". Samma gäller om du vill ha berlocken som halsband, då väljer du först storlek och material och klickar på "Köp" och sedan "Lägg till kedja". Om du varken vill ha nyckelring eller kedja behöver du inte lägga till något, berlocken kommer levererad med en liten ring i metall.

Se alla bilder för att få en så god uppfattning som det går om hur det kan se ut. Tänk på att ett foto återgivet som gravyr på trä eller akryl aldrig kommer att se på pricken ut som fotografiet. Men du kommer att få en produkt med detaljrikedom i ett vackert material! Vi kommer att anpassa fotot så det passar den form du valt, om det mot förmodan inte skulle gå hör vi av oss och löser det.

Tips för ett bra slutresultat! 

Vi vill att ditt foto skall kunna graveras så snyggt som möjligt så här är några tips med saker du bör tänka på när du väljer ut fotot som skall graveras.  

Fotot måste ha hög upplösning: Om du förstorar ett för litet foto kommer kvaliteten att bli lägre. Oftast fungerar alla foton som är tagna med mobil bra, de har i grunden en hög upplösning. 

Välj ett foto med tillräckligt djup, så att huvudmotivet inte försvinner i bakgrunden. Om du tex väljer ett foto på en hund med buskar, gräs och träd nära i bakgrunden kan det se rörigt ut när det är graverat. Det blir heller inte bra om motivet är väldigt litet på fotot och långt bort från den som tagit fotot, tex ett litet barn med en leksak som står flera meter bort. Detaljerna förloras i ett sådant foto. Likadant om det är väldigt många personer på fotot, en gruppbild kan bli bra men detaljerna kommer förloras.

Ett foto med bra belysning av huvudmotivet / personen hjälper även till för att det ska bli så bra gravyr som möjligt. Är kortet väldigt ljust eller väldigt mörkt försvinner detaljerna lätt.  

Känner du dig osäker på om ditt foto kommer fungera så skicka gärna in det till vår kundtjänst så tittar de på om fotot fungerar bra. Du mailar det till: [email protected]. Du kan även maila om du vill ha en annan storlek än de som finns att välja mellan här så återkommer vi med pris och annan info. 

Eftersom dessa är personligt graverade på beställning går de EJ att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta. De tillverkas på beställning och därför kan leveranstiden bli några dagar extra än normal frakttid. Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med din fotogravyr ber vi dig att höra av dig på en gång du mottagit berlocken och förklarar så gott det går vad exakt det är du inte gillar så försöker vi lösa allt så bra det bara går. Vi ber dig att kolla igenom alla exempelbilder innan du beställer så du har en god uppfattning om hur fotogravyr kan se ut på de olika materialen.