0

Julkula med bokstav - Glas

I lager.

39 kr

Viktigt - läs hela texten innan du beställer.

Otroligt vackra julkulor i glas med en bokstav i form av vinyltryck på glaset. En fin gåva som kommer hänga i granen i många år framöver! Finns i matt eller blank, du väljer själv vilken variant och vilken storlek du vill ha. Du skriver vilken bokstav du vill ha på julkulan i rutan märkt "Bokstav". 

Kulorna mäter 5 cm i diameter och är i glas.

OBS - endast 1 bokstav per kula, ej namn ej datum, ej efternamn eller annan text - endast 1 bokstav - OBS 

Om du vill beställa flera olika julkulor gör du så att du börjar med en bokstav samt väljer matt eller blank och klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med en ny bokstav och klickar på "Köp" tills du är nöjd.

Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan. 

Eftersom dessa tillverkas på beställning för hand kan leveranstiden ibland bli längre än vad fraktalternativen anger, var god ha överseende med detta. Dessa går ej att returnera eller krediteras då de går under personliga beställningar, detta godkänns vid köp. Har du funderingar över tex textstilen eller något annat - maila INNAN du beställer till: [email protected]