0

Tack för att du har hjälpt mig att växa - Nyckelring i trä med namn på baksidan

I lager.

89 kr

En stadig nyckelring i trä med graverad text: "Tack för att du har hjälpt mig att växa". På baksidan graveras ett namn in om man önskar det, vill du ha ett namn på baksidan fyller du i namnet i rutan märkt "Namn". Endast 1 namn per nyckelring, ingen annan text, endast ETT namn per nyckering. 

Nyckelringen mäter 5,2x2,7 cm stor och är tillverkad i 7 mm tjockt, stadigt trä och har en stark nyckelring som snurrar fäst i toppen.

Perfekt present som passar till tex pedagoger, lärare, kökspersonal mfl! Fungerar även lika bra till en mormor, morbror, farfar, mamma osv!

Se bilderna för att få en uppfattning om hur det kan se ut, klicka på bilderna för att förstora dem och se hela bilden. Dessa är exempelbilder för att ge en så god uppfattning som det går av hur en nyckelring kan se ut. Eftersom dessa är gjorda i trä har de vissa skiftningar, både i träets utseende samt i graveringen. De har en blank baksida. Tänk på att färgåtergivningen skiljer sig från skärm till skärm, vi försöker alltid fota och återge färgerna så exakt vi kan.

Om du vill beställa flera olika namn gör du så att du börjar med ett namn, klickar på "Köp" och sedan upprepar du det igen med ett nytt namn och klickar på "Köp" tills du är nöjd. Eftersom dessa är personligt graverade går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor, var god observera detta och se till så du stavat rätt innan du lägger beställningen. Vill Du ha en annan text eller ett annat utförande lägger du en specialbeställning via mail: [email protected]. Görs en annan beställning än det som står här i ovan text går det ej att returnera enligt gällande köpevillkor. Var god observera detta innan du beställer, tvekar du över något så kontakta oss INNAN beställning på mail: [email protected]